Volonterske vesti

Hala sportova na Novom Beogradu, 2. april 2015.

Humanitarna košarkaška utakmica

Drage volonterke i volonteri,

U sredu, 15. aprila 2015. godine u 18:00 časova, u Hali sportova na Novom Beogradu kompanija Miss Yu organizuje humanitarnu košarkašku utakmicu revijalnog karaktera, u kojoj će učeće uzeti naše poznate ličnosti iz raznih sfera javnog života.

Sredstva prikupljena od prodaje karata će biti dodeljena udruženju” LIX” iz Beograda, koje sprovodi jedinstven autorski program u svetu, tretman lečenja dece sa autizmom i teškoćama, kao i udruženju “IZIDA” iz Feketića za dnevni boravak lica sa smetnjama u razvoju.

Potrebno je da volonteri budu, punoletni, komunikativni, odgovorni i od poverenja da će dobijeni zadatak realizovati.

Volonterski anganžman podrazumeva prodaju karata za prodaju, kao i organizaciju protokola na sam dan utakmice.

Zainteresovani treba da se prijave na mejl adresu missyuco@gmail.com i da u prijavi napišu ime i prezime i kontakt telefon. Nakon toga, organizator događaja će kontaktirati volontere.

Zamoli bismo Vas, i bila bi nam čast i zadovoljstvo da uzmete učešće na ovoj humanitarnoj manifestaciji, da svojim prisustvom uveličate ovaj događaj i pomognete u lečenju i poboljšanju života dece sa autizmom i teškoćama. Kompanija Miss Yu, pored svoje glavne aktivnosti u cilju promocije naše zemlje i devojaka koje je predstavljaju, organizuje i podržava razne humanitarne akcije. 

02.04.2015 | Hala sportova na Novom Beogradu
Drage volonterke i volonteri,U sredu, 15. aprila...
Volonteri Beograda - Belgrade Greeters
Volonteri Beograda - Evrograd
Volonteri Beograda - Grupa484
Volonteri Beograda - Gradjanske inicijative
Volonteri Beograda - Volontiraj