Volonterske vesti

Beograd, Manjež, 18. avgust 2014.

5. Beogradski festival cveća

Ako želiš da saznaš više o urbanoj ekologiji i naučiš kako da se aktiviraš i pomogneš da grad postane zelenije i humanije mesto za život u skladu sa prirodom pridruži se 5. Beogradskom festivalu cveća koji se održava u parku Manjež 20 i 21. septembra.

Festivаl okupljа veliki broj učesnikа i izlаgаčа koji inspirаciju nаlаze u prirodi, аfirmišu je kroz svoje stvаrаlаštvo i rаd ili se bаve njenom zаštitom. Brojni pаrtneri i učesnici BFC-а su profesionаlci iz rаzličitih oblаsti – kulture i umetnosti, аrhitekture i pejzаžne аrhitekture, ekologije i zаštite životne sredine, obrаzovаnjа, privrede, civilnog sektorа i medijа.

Volonteri u skladu sa svojim interesovanjima aktivno učestvuju u organizaciji događaja, stručnih predavanja, dečijim radionicama, postavci izložbi i ostalim aktivnostima pre, posle i za vreme manifestacije.

Godine ili stručna sprema nisu ograničenje da se aktiviraš. Na BFC-u od prvog izdanja volontiraju kako mladi tako i već iskusni profesionalci a svi sa istom motivacijom i željom da ulepšaju grad i učine ga boljim mestom za život.

Manifestacija je podržana je od strane Sekretarijata za zaštitu životne sredine, opštine Savski venac i ostalih javnih institucija. Manifestacije slične BFC-u se održavaju u svim većim gradovima Evrope.

Možeš se prijaviti preko http://www.bfc.rs/sr/kontakt-info/prijava-za-volontere.html

Rok za prijavu je 12. 09.2014 .

  

02.04.2015 | Hala sportova na Novom Beogradu
Drage volonterke i volonteri,U sredu, 15. aprila...
Volonteri Beograda - Belgrade Greeters
Volonteri Beograda - Evrograd
Volonteri Beograda - Grupa484
Volonteri Beograda - Gradjanske inicijative
Volonteri Beograda - Volontiraj