Volonterske vesti

Beograd, 7. avgust 2014.

Međunarodni dan mladih

Drage volonterke i dragi volonteri,

Pozivamo vas da se priključite organizacionom timu Sekretarijata za sport i omladinu povodom Međunarodnog dana mladih. Međunarodni dan mladih ustanovila je Generalna skupština UN 2000. godine. Obeležavanje Međunarodnog dana mladih ima za cilj da skrene pažnju javnosti na položaj mladih.

U čast ovog Dana, širom sveta, omladinske organizacije i državne institucije,  organizuju različite manifestacije čiji su glavni akteri mladi.

Ovogodišnji Dan mladih biće održan u utorak, 12. avgusta 2014. godine, sa početkom od 12:00 časova  na balkonu 6. spratu palate „Beograd“, Masarikova 5. Program je planiran tako da osim kreativnih radionica, muzičkog i filmskog programa, obuhvati i niz predavanja.

Ukoliko želite da budete deo tima koji realizuje ovaj događaj, učestvujete u različitim aktivnostima i procesima tokom organizacije festivala i da steknete nova znanja i iskustva, potrebno je da osnovne podatke (ime, prezime, godište, mail adresu i broj telefona), pošaljete na mail adresu petar.mandic@beograd.gov.rs do nedelje 10. avgusta u 23.59h. 

02.04.2015 | Hala sportova na Novom Beogradu
Drage volonterke i volonteri,U sredu, 15. aprila...
Volonteri Beograda - Belgrade Greeters
Volonteri Beograda - Evrograd
Volonteri Beograda - Grupa484
Volonteri Beograda - Gradjanske inicijative
Volonteri Beograda - Volontiraj