Volonterske vesti

Dom omladine, Beograd, 13. januar 2014.

Pozivamo vas da se priključite BOSIFEST-u 2014

Drage volonterke i dragi volonteri,
Pozivamo vas da se priključite organizacionom timu V Međunarodnog filmskog festivala osoba sa invaliditetom BOSIFEST-u 2014.

BOSIFEST je međunarodni filmski festival osoba sa invaliditetom, jedini te vrste u jugoistočnoj Evropi, koji se ove godine po peti put održava u Srbiji u organizaciji Hendi Centra Koloseum. Na velikom platnu će i ove godine biti prikazan veliki broj filmova - kako u takmičarskom, tako i u revijalnom delu. Do sada je u okviru BOSIFEST-a prikazano preko 160 filmskih ostvarenja, koji se bave tematikom života osoba sa invaliditetom ili su njihovi autori osobe sa invaliditetom.

Više o BOSIFEST-u možete videti na zvaničnom sajtu festivala.

Ukoliko želite da budete deo tima koji realizuje ovaj festival, učestvujete u različitim aktivnostima i procesima tokom organizacije festivala i da steknete nova znanja i iskustva, potrebno je da osnovne podatke (ime, prezime, godište, zanimanje, mail adresu i broj telefona), kao i svoju motivciju za prijavljivanje obrazloženu u par rečenica pošaljete na mail adresu nevenka.grozdanovic@bosifest.rs do nedelje 19. januara u 23.59h. 

02.04.2015 | Hala sportova na Novom Beogradu
Drage volonterke i volonteri,U sredu, 15. aprila...
Volonteri Beograda - Belgrade Greeters
Volonteri Beograda - Evrograd
Volonteri Beograda - Grupa484
Volonteri Beograda - Gradjanske inicijative
Volonteri Beograda - Volontiraj