Volonterske vesti

Beograd, 19. decembar 2013.

Stop za mladost-ludost u saobraćaju

Drage volonterke i volonteri,
Kancelarija za mlade Beograd se priključila kampanji STOP ZA MLADOST - LUDOST U SAOBRAĆAJU, koju zajednički organizuju Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije, Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije i Uprava saobraćajne policije.

Sama kampanja je nastala kao rezultat prethodnih istraživanja relevantinih institucija, a cilj je da se velikom promotivnom kampanjom utiče na svest ljudi o ovom problemu čiji smo svi svedoci.

Molimo vas da svojim prisustvom u što većem broju i učešćem u promotivnim aktivnostima namenjenim mladima u Srbiji kao učesnicima u saobraćaju, doprinesete da se sačuvaju oni pred kojima je život, a koji su za svako društvo, a svakako i naše, budućnost i od neprocenjive vrednosti.

Istog dana će širom Srbije volonteri kancelarija za mlade deliti brošure prolaznicima i razgovarati sa njima o ovoj temi.

Sve što je potrebno jeste da dođete u petak, 20. decembra, u 12:20 časova u Inforoom Kancelarije za mlade gde ćemo se okupiti, a nakon toga u Knez Mihailovoj sa predstavnicima pomenutih institucija deliti brošure i razgovarati sa građanima.

Info room Kancelarije za mlade grada Beograda, se nalazi u ulici 1300 kaplara, broj 2 - bočni ulaz zadužbine Ilije M. Kolarca – Studentski trg.

  

02.04.2015 | Hala sportova na Novom Beogradu
Drage volonterke i volonteri,U sredu, 15. aprila...
Volonteri Beograda - Belgrade Greeters
Volonteri Beograda - Evrograd
Volonteri Beograda - Grupa484
Volonteri Beograda - Gradjanske inicijative
Volonteri Beograda - Volontiraj